Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g731kcal1g1g80.1g0g
Valkokaali keräkaali 1669g464kcal19.9g67.8g3.3g35g
Jauheliha, sika-nauta 1335g2957kcal233.7g0g227g0g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g100g96kcal1.1g18.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)2g7.7kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6780g8608kcal516.2g195.4g621.6g76.2g
Valittu annoskoko3390g4304kcal258.1g97.7g310.8g38.1g
Annoskoko puolitettuna1695g2152kcal129.1g48.9g155.4g19.1g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326