Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Valkokaali keräkaali 250g69kcal3g10.1g0.5g5.2g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g1289kcal77.6g29.2g93.2g11.4g
Valittu annoskoko508g645kcal38.8g14.6g46.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna254g322kcal19.4g7.3g23.3g2.9g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326