Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Valkokaali keräkaali 334g93kcal4g13.6g0.7g7g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.4g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1721kcal103.2g39.2g124.4g15.2g
Valittu annoskoko678g861kcal51.6g19.6g62.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna339g430kcal25.8g9.8g31.1g3.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326