Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g300g225kcal51g0g2.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g375g255kcal6g55.9g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g188g113kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g225g68kcal4.5g6.8g0.9g5.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g7.5g17kcal1.3g1.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g1353kcal129.4g144.8g23.8g13.4g
Valittu annoskoko1095g677kcal64.7g72.4g11.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna548g338kcal32.4g36.2g6g3.4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556