Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g500g375kcal85g0g4g0g
Perunasipulisekoitus 500g625g425kcal10g93.1g0.6g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g313g188kcal3.1g14.1g12.5g1.9g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g375g113kcal7.5g11.3g1.5g9.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g13g28kcal2.1g2.1g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3650g2255kcal215.4g241.2g39.4g22.8g
Valittu annoskoko1825g1128kcal107.7g120.6g19.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna913g564kcal53.9g60.3g9.9g5.7g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556