Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g600g450kcal102g0g4.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g750g510kcal12g111.8g0.8g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g375g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g450g135kcal9g13.5g1.8g11.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g15g33kcal2.5g2.5g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g2706kcal258.6g289.4g47.4g27.4g
Valittu annoskoko2190g1353kcal129.3g144.7g23.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1095g677kcal64.7g72.4g11.9g6.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556