Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g700g525kcal119g0g5.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g875g595kcal14g130.4g0.9g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g438g263kcal4.4g19.7g17.5g2.6g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g525g158kcal10.5g15.8g2.1g13.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g18g39kcal3g3g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5110g3157kcal301.8g337.8g55.4g31.6g
Valittu annoskoko2555g1579kcal150.9g168.9g27.7g15.8g
Annoskoko puolitettuna1278g789kcal75.5g84.5g13.9g7.9g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556