Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g800g600kcal136g0g6.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g1000g680kcal16g149g1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g500g300kcal5g22.5g20g3g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g600g180kcal12g18g2.4g15g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20g44kcal3.4g3.4g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g3608kcal344.8g385.8g63.2g36.2g
Valittu annoskoko2920g1804kcal172.4g192.9g31.6g18.1g
Annoskoko puolitettuna1460g902kcal86.2g96.5g15.8g9.1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556