Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g900g675kcal153g0g7.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g1125g765kcal18g167.6g1.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g563g338kcal5.6g25.3g22.5g3.4g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g675g203kcal13.5g20.3g2.7g16.9g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g23g50kcal3.8g3.8g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6570g4059kcal387.8g434g71g40.8g
Valittu annoskoko3285g2030kcal193.9g217g35.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna1643g1015kcal97g108.5g17.8g10.2g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556