Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g100g75kcal17g0g0.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g125g85kcal2g18.6g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g75g23kcal1.5g2.3g0.3g1.9g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.5g5.5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g451kcal43g48.2g7.8g4.6g
Valittu annoskoko365g226kcal21.5g24.1g3.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna183g113kcal10.8g12.1g2g1.2g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556