Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1000g750kcal170g0g8g0g
Perunasipulisekoitus 500g1250g850kcal20g186.3g1.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g625g375kcal6.3g28.1g25g3.8g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g750g225kcal15g22.5g3g18.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g25g55kcal4.2g4.2g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7300g4510kcal431g482.2g79g45.4g
Valittu annoskoko3650g2255kcal215.5g241.1g39.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna1825g1128kcal107.8g120.6g19.8g11.4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556