Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g200g150kcal34g0g1.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g250g170kcal4g37.3g0.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g150g45kcal3g4.5g0.6g3.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g902kcal86.2g96.4g15.8g9.2g
Valittu annoskoko730g451kcal43.1g48.2g7.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna365g226kcal21.6g24.1g4g2.3g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556