Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2401g381kcal18g48g2.4g48g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g15g44kcal4.4g5.3g0.6g0g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g30g39kcal0.9g6.3g1.8g4.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21g16.9g7g
Basmatiriisi Pirkka300g1051kcal22.8g237.1g2.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots90g558kcal26.1g11.7g49.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g7775kcal162.4g678g484.2g131g
Valittu annoskoko3300g3888kcal81.2g339g242.1g65.5g
Annoskoko puolitettuna1650g1944kcal40.6g169.5g121.1g32.8g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726