Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3200g508kcal24g64g3.2g64g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g20g58kcal5.8g7g0.8g0g
Oliiviöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g52kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 160g364kcal8.1g28g22.5g9.3g
Basmatiriisi Pirkka400g1400kcal30.4g316g3.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots120g744kcal34.8g15.6g66g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8796g10363kcal216.6g903.8g645.2g174.6g
Valittu annoskoko4398g5181kcal108.3g451.9g322.6g87.3g
Annoskoko puolitettuna2199g2591kcal54.2g226g161.3g43.7g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726