Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 4802g763kcal36g96g4.8g96g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g30g87kcal8.7g10.5g1.1g0g
Oliiviöljy 336g2973kcal0g0g336.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g60g79kcal1.8g12.6g3.6g8.4g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 240g546kcal12.1g42.1g33.8g13.9g
Basmatiriisi Pirkka600g2101kcal45.6g474.2g4.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots180g1117kcal52.2g23.4g99g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g15551kcal324.8g1356g968.2g262g
Valittu annoskoko6600g7775kcal162.4g678g484.1g131g
Annoskoko puolitettuna3300g3888kcal81.2g339g242.1g65.5g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726