Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 500g79kcal3.8g10g0.5g10g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.1g9kcal0.9g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6.3g8.2kcal0.2g1.3g0.4g0.9g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 25g57kcal1.3g4.4g3.5g1.5g
Basmatiriisi Pirkka63g219kcal4.8g49.4g0.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots19g116kcal5.4g2.4g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1620kcal34g141.4g100.8g27.4g
Valittu annoskoko688g810kcal17g70.7g50.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna344g405kcal8.5g35.4g25.2g6.9g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726