Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore1.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g53kcal0.9g0.9g5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus58g38kcal0.9g8.7g0.1g0.8g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee58g114kcal10.9g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g411kcal25.6g19.2g26g1.6g
Valittu annoskoko318g205kcal12.8g9.6g13g0.8g
Annoskoko puolitettuna159g103kcal6.4g4.8g6.5g0.4g
Arvot/100g100g65kcal4g3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481