Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 333g375kcal70.4g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha porsaan 12%167g353kcal30g0g20g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 125g347kcal2.5g3.7g35g0g
Tomaattimurska, 1 prk167g45kcal1g8.8g0.3g2.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä42g129kcal4.6g0g11.7g0g
Juusto, mozzarella 42g109kcal7.7g0g8.5g0g
Soijakastike 13g7.5kcal0.6g1.2g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper167g583kcal20g118.3g2.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g13g80kcal0.1g0.4g8.9g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g4229kcal275.2g269.6g210.2g6.4g
Valittu annoskoko1125g2115kcal137.6g134.8g105.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna563g1057kcal68.8g67.4g52.6g1.6g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662