Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 467g524kcal98.6g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha porsaan 12%233g495kcal42g0g28g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g485kcal3.5g5.2g49g0g
Tomaattimurska, 1 prk233g63kcal1.4g12.4g0.5g3.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä58g181kcal6.4g0.1g16.3g0g
Juusto, mozzarella 58g152kcal10.8g0g11.8g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper233g817kcal28g165.6g3.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g18g112kcal0.2g0.5g12.4g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g5921kcal385.4g377.8g294.2g9g
Valittu annoskoko1575g2961kcal192.7g188.9g147.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna788g1480kcal96.4g94.5g73.6g2.3g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662