Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 533g599kcal112.7g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Jauheliha porsaan 12%267g565kcal48g0g32g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g554kcal4g6g56g0g
Tomaattimurska, 1 prk267g72kcal1.6g14.1g0.5g3.7g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä67g207kcal7.3g0.1g18.7g0g
Juusto, mozzarella 67g174kcal12.4g0g13.5g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper267g933kcal32g189.3g3.7g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g20g128kcal0.2g0.6g14.2g0g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g6767kcal440.4g431.8g336.2g10.2g
Valittu annoskoko1800g3384kcal220.2g215.9g168.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna900g1692kcal110.1g108g84.1g2.6g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662