Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 67g75kcal14.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha porsaan 12%33g71kcal6g0g4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Tomaattimurska, 1 prk33g8.9kcal0.2g1.8g0.1g0.5g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä8.3g26kcal0.9g0g2.3g0g
Juusto, mozzarella 8.3g22kcal1.5g0g1.7g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper33g117kcal4g23.7g0.5g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g2.5g16kcal0g0.1g1.8g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g846kcal54.8g54g42.2g1.4g
Valittu annoskoko225g423kcal27.4g27g21.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna113g211kcal13.7g13.5g10.6g0.4g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662