Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 133g150kcal28.2g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha porsaan 12%67g141kcal12g0g8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Tomaattimurska, 1 prk67g18kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä17g52kcal1.8g0g4.7g0g
Juusto, mozzarella 17g43kcal3.1g0g3.4g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper67g233kcal8g47.3g0.9g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g5g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g1692kcal110.4g107.8g83.8g2.4g
Valittu annoskoko450g846kcal55.2g53.9g41.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna225g423kcal27.6g27g21g0.6g
Arvot/100g100g188kcal12.3g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662