Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 267g300kcal56.3g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha porsaan 12%133g283kcal24g0g16g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Tomaattimurska, 1 prk133g36kcal0.8g7.1g0.3g1.9g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä33g103kcal3.7g0g9.3g0g
Juusto, mozzarella 33g87kcal6.2g0g6.8g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g0.9g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper133g467kcal16g94.7g1.9g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g10g64kcal0.1g0.3g7.1g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g3383kcal220.2g215.8g168.4g5.2g
Valittu annoskoko900g1692kcal110.1g107.9g84.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna450g846kcal55.1g54g42.1g1.3g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662