Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.2g21g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.5g14.2g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2853g1793kcal103.6g88.2g114.4g33.8g
Valittu annoskoko1427g897kcal51.8g44.1g57.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna713g448kcal25.9g22.1g28.6g8.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051