Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali751g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g456kcal38g0g34g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.3g21g0g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1795kcal103.8g88.6g115g34g
Valittu annoskoko1428g898kcal51.9g44.3g57.5g17g
Annoskoko puolitettuna714g449kcal26g22.2g28.8g8.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051