Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1251g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 334g759kcal63.4g0g56.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g83g9kcal0.7g1.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 125g347kcal2.5g3.8g35g0g
Tomaattipyree, Pirkka125g103kcal4.3g23.8g1.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g2992kcal173.2g147.6g191.4g56.8g
Valittu annoskoko2380g1496kcal86.6g73.8g95.7g28.4g
Annoskoko puolitettuna1190g748kcal43.3g36.9g47.9g14.2g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051