Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1502g317kcal18g51.1g3g31.5g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g911kcal76.1g0g68.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g3590kcal207.8g177.2g229.6g68g
Valittu annoskoko2856g1795kcal103.9g88.6g114.8g34g
Annoskoko puolitettuna1428g898kcal52g44.3g57.4g17g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051