Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1752g370kcal21g59.6g3.5g36.8g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 467g1063kcal88.8g0g79.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g117g13kcal0.9g1.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g486kcal3.5g5.3g49.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka175g144kcal6g33.3g1.8g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g4189kcal242.6g207g268g79.4g
Valittu annoskoko3332g2094kcal121.3g103.5g134g39.7g
Annoskoko puolitettuna1666g1047kcal60.7g51.8g67g19.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051