Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2002g422kcal24g68.1g4g42g
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 534g1215kcal101.4g0g90.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g134g15kcal1.1g2.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g4787kcal277g236.2g306.2g90.4g
Valittu annoskoko3808g2394kcal138.5g118.1g153.1g45.2g
Annoskoko puolitettuna1904g1197kcal69.3g59.1g76.6g22.6g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051