Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2252g475kcal27g76.6g4.5g47.3g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 601g1367kcal114.1g0g102.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 225g625kcal4.5g6.8g63.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka225g185kcal7.7g42.8g2.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8568g5385kcal311.8g265.8g344.8g102g
Valittu annoskoko4284g2693kcal155.9g132.9g172.4g51g
Annoskoko puolitettuna2142g1346kcal78g66.5g86.2g25.5g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051