Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 67g152kcal12.7g0g11.3g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g17g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.8g7g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.9g4.8g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g598kcal34.6g29.8g38.2g11.4g
Valittu annoskoko476g299kcal17.3g14.9g19.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna238g150kcal8.7g7.5g9.6g2.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051