Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2503g528kcal30g85.1g5g52.6g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 667g1519kcal126.8g0g113.5g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g167g18kcal1.3g2.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 250g694kcal5g7.5g70.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka250g205kcal8.5g47.5g2.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9520g5984kcal346.2g295.2g383g113.2g
Valittu annoskoko4760g2992kcal173.1g147.6g191.5g56.6g
Annoskoko puolitettuna2380g1496kcal86.6g73.8g95.8g28.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051