Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3000g633kcal36g102g6g63g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200g22kcal1.6g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g832kcal6g9g84g0g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g57g3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11412g7173kcal415.2g354g458.8g135.6g
Valittu annoskoko5706g3586kcal207.6g177g229.4g67.8g
Annoskoko puolitettuna2853g1793kcal103.8g88.5g114.7g33.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051