Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali501g106kcal6g17g1g10.5g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 134g304kcal25.4g0g22.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g33g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g1197kcal69.4g59g76.4g22.6g
Valittu annoskoko952g598kcal34.7g29.5g38.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna476g299kcal17.4g14.8g19.1g5.7g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051