Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)120g456kcal34.8g0g34.8g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g3999kcal290.4g6g314g0g
Valittu annoskoko1280g1999kcal145.2g3g157g0g
Annoskoko puolitettuna640g1000kcal72.6g1.5g78.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134