Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)135g513kcal39.2g0g39.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä45g324kcal0.5g0.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4498kcal327g7g353.4g0g
Valittu annoskoko1440g2249kcal163.5g3.5g176.7g0g
Annoskoko puolitettuna720g1125kcal81.8g1.8g88.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134