Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)150g570kcal43.5g0g43.5g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g4998kcal363g7.6g392.6g0g
Valittu annoskoko1600g2499kcal181.5g3.8g196.3g0g
Annoskoko puolitettuna800g1250kcal90.8g1.9g98.2g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134