Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)210g798kcal60.9g0g60.9g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g6998kcal508.2g10.6g549.6g0g
Valittu annoskoko2240g3499kcal254.1g5.3g274.8g0g
Annoskoko puolitettuna1120g1749kcal127.1g2.7g137.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134