Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)23g86kcal6.5g0g6.5g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g750kcal54.4g1.2g58.8g0g
Valittu annoskoko240g375kcal27.2g0.6g29.4g0g
Annoskoko puolitettuna120g188kcal13.6g0.3g14.7g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134