Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)240g912kcal69.6g0g69.6g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g7997kcal580.8g12.2g628g0g
Valittu annoskoko2560g3999kcal290.4g6.1g314g0g
Annoskoko puolitettuna1280g1999kcal145.2g3.1g157g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134