Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)270g1026kcal78.3g0g78.3g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g8997kcal653.4g13.6g706.6g0g
Valittu annoskoko2880g4499kcal326.7g6.8g353.3g0g
Annoskoko puolitettuna1440g2249kcal163.4g3.4g176.7g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134