Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)30g114kcal8.7g0g8.7g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1000kcal72.6g1.6g78.4g0g
Valittu annoskoko320g500kcal36.3g0.8g39.2g0g
Annoskoko puolitettuna160g250kcal18.2g0.4g19.6g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134