Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)300g1140kcal87g0g87g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä100g720kcal1g1g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g9997kcal726g15.2g785g0g
Valittu annoskoko3200g4998kcal363g7.6g392.5g0g
Annoskoko puolitettuna1600g2499kcal181.5g3.8g196.3g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134