Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)3.8g14kcal1.1g0g1.1g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g125kcal9g0.2g9.8g0g
Valittu annoskoko40g63kcal4.5g0.1g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2.3g0.1g2.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.2g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134