Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)45g171kcal13.1g0g13.1g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1499kcal109.2g2.4g117.8g0g
Valittu annoskoko480g750kcal54.6g1.2g58.9g0g
Annoskoko puolitettuna240g375kcal27.3g0.6g29.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134