Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)53g200kcal15.2g0g15.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä18g126kcal0.2g0.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g1749kcal127g2.8g137.4g0g
Valittu annoskoko560g875kcal63.5g1.4g68.7g0g
Annoskoko puolitettuna280g437kcal31.8g0.7g34.4g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134