Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)60g228kcal17.4g0g17.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g1999kcal145.2g3g157g0g
Valittu annoskoko640g1000kcal72.6g1.5g78.5g0g
Annoskoko puolitettuna320g500kcal36.3g0.8g39.3g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134