Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)7.5g29kcal2.2g0g2.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g250kcal18.2g0.4g19.6g0g
Valittu annoskoko80g125kcal9.1g0.2g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna40g63kcal4.6g0.1g4.9g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134