Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)90g342kcal26.1g0g26.1g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g2999kcal217.8g4.6g235.4g0g
Valittu annoskoko960g1500kcal108.9g2.3g117.7g0g
Annoskoko puolitettuna480g750kcal54.5g1.2g58.9g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134