Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5085g1073kcal61g172.9g10.2g106.8g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.5g0.6g5.1g
Valkosipuli 75g82kcal6g12.3g0.5g1.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 565g113kcal3.9g16.9g0.6g10.2g
Tomaattipyree, Pirkka377g309kcal12.8g71.6g3.8g3.8g
Paprikajauhe 11g36kcal1.7g2.1g1.5g4.2g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 753g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1507g3336kcal263.7g0g256.1g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g188g527kcal56.5g1.9g32g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g565g158kcal3.4g33.6g1.1g14.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g565g678kcal18.6g27.1g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12849kcal864.4g711.6g726.2g295.6g
Valittu annoskoko10000g6424kcal432.2g355.8g363.1g147.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3212kcal216.1g177.9g181.6g73.9g
Arvot/100g100g64kcal4.3g3.6g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493